SirLoin toob turule ainulaadse töötlemisteenuse

Pilt: www.sirloin.ee

Koeru lähedal Vahukülas asuv mahelihatoodete valmistamisega tegelev ja ulukite töötlemisteenust pakkuv lihatööstus SirLoin OÜ annab oma kodulehel teada, et täiendas oma teenusevalikut Eestis ainulaadse jahimeestele mõeldud ajatatud töötlemisteenusega.

Ettevõtte tegevjuht Lauri Bobrovski selgitas, et põdralaskmishooaeg kestab napp kolm kuud ja tihtipeale tekib klientidel probleem, kuhu kogu lihatoodang korraga ära mahutada. Ei ole harvad juhused, kus kliendid on kodudesse varunud 3-4 sügavkülmakirstu, et toodangut mahutada. Paraku ei ole aga sügavkülmast võetud valmistoodang üles sulatades enam endise kvaliteediga.

Ajatatud käitlemisteenus tähendab seda, et kui jahimehed toovad põdra, siis värsked tooted valmistatakse lihast alles siis, kui kliendid seda soovivad, olgu see siis kas või jaanipäeval, kuna SirLoin säilitab liha kuni toodete valmistamiseni sügavkülmutatuna.

Bobrovski selgitas, et kuigi liha säilitamine on energiakulukas, on hinnad proovitud kujundada nii, et võrreldes tavateenusega ajatatud teenuse hind oluliselt ei kalline ning tuleb kokkuvõttes siiski odavam, kui säilitada liha ja tooteid kodustes sügavkülmakirstudes. Ulukitest valmistatakse erinevaid vorstitooteid, konserve, vinnutatud liha ja katsetamised käivad ka sinkidega.

Lähemat infot leiab veebilehelt www.sirloin.ee/teenused.


Raadio Rapla

Tre raadio Rapla

Current track
TITLE
ARTIST

Background